Download Cepat Dengan Aplikasi
Download Lagu Nella Kharisma - Sabar Kelara Lara - Lagita [Official] Music Video

Download Lagu Nella Kharisma - Sabar Kelara Lara - Lagita [Official] Music Video

Perdana Record Official

466.2K View

Download Lagu Nella Kharisma - Sabar Kelara Lara - Lagita [Official] Music Video
  • Download Lagu Nella Kharisma - Sabar Kelara Lara - Lagita [Official] Music Video
  • Preview 1
  • Preview 2
  • Preview 3
Name :Nella Kharisma - Sabar Kelara Lara - Lagita [Official]
Duration :00:07:18
Date :10 November 2017
View :466246x
Like :2191
Dislike :173
Category :Music
Source :Youtube.com

Video Description

TITLE : Sabar kelara lara
ARTIST : Nella Kharisma
Music : Lagista
MUSIC LABEL : Perdana Record
Songwritter : PENDHOZA
production : 2017

TONTON VIDEO NELLA KHARISMA YANG LAIN:

https://www.youtube.com/watch?v=y4N8DbBgyDc
Kebacut baper - Nella Kharisma

https://www.youtube.com/watch?v=Y3CzXaMU-98
Ra Kuat Mbok - Nella Kharisma

https://www.youtube.com/watch?v=edDDs3ouFus
KEBACUT BAPER - NELLA KHARISMA

https://www.youtube.com/watch?v=AkP4z67lmjY
SABAR KELARA LARA - NELLA KHARISMA

https://www.youtube.com/watch?v=Z8nRMofV1XY
SALAH KEKANCAN - NELLA KHARISMA

https://www.youtube.com/watch?v=xdq1Y1QmMUo
JARAN GOYANG - NELLA KHARISMA

https://www.youtube.com/watch?v=Lw39bJwTnOo
CINTA DIANTARA KITA - NELLA KHARISMA & GERRY MAHESA

https://www.youtube.com/watch?v=Fz63_yLGhU4
SAK KUKU - NELLA KHARISMA

https://www.youtube.com/watch?v=P778uQYPx7k
POLISI - NELLA KHARISMA

https://www.youtube.com/watch?v=cK0l_ahsmfU
ANAK KONCO DEWE - NELLA KHARISMA

https://www.youtube.com/watch?v=1usXsl4A6Hs
IKATAN CINTA - NELLA KHARISMA & GERRY MAHESA

https://www.youtube.com/watch?v=62TcDgWwz_8
SUN AKONI - NELLA KHARISMA

https://www.youtube.com/watch?v=xigfxAn32vs
OJO NEKO NEKO - NELLA KHARISMA

https://www.youtube.com/watch?v=UN83doDpbkg
TUA TUA KELADI - NELLA KHARISMA

https://www.youtube.com/watch?v=BiAZM2YTHjc
SUKIRMAN - NELLA KHARISMA

https://www.youtube.com/watch?v=1BBq5B4KjMg
GOYANG 47 - NELLA KHARISMA

https://www.youtube.com/watch?v=OYfH1ATAFiE
MENCINTAIMU SAMPAI MATI - NELLA KHARISMA

https://www.youtube.com/watch?v=jIwcjttgDZU
CINTAKU DIGONDOL KUCING - NELLA KHARISMA

https://www.youtube.com/watch?v=ldsWvPWP3qU
KAPOKMU KAPAN - NELLA KHARISMA

SABAR KELARA LARA
By. Nella Kharisma

Sabar keloro loro amergo sliramu lungo
Ra iso tepo sliro kowe lungo karo wong liyo

Sabar keloro loro amergo sliramu lungo
Ra iso tepo sliro kowe lungo karo wong liyo
Opo aku iki ora sugih bondo
Yen kuwi alesanmu, Aku ikhlas lan nerimo

yen kelingan awakmu, Marai sirah ngelu
Kowe ndongani aku, Pisah marang awaku
Lungo tanpo alesan, Minggat karo gendaan,
Dasare kowe payu, Opo pancen gampangan
Nawido ko ra dongan
Kaosmu kurang bahan, Katokmu metet metet
Ngaca karo lipstikan, Parfume dipol polke
Ben akeh singemake
Dasar wedoan matre, Kowe mung ngajak kere

Sabar keloro loro amergo sliramu lungo
Ra iso tepo sliro kowe lungo karo wong liyo
Opo aku iki ora sugih bondo
Yen kuwi alesanmu, Aku ikhlas lan nerimo

Sabar ikhlas nerimo, Ya uwis ora popo
Yen pancen kui jodohne, Yo mesti dibelekno
Aku sih ora popo, Yen rodok hok o
Jengene uwis tresno, Angel dilalekno
Rosone njero dodo, Ngapet loro
Kowe malah lungo, Lungo karo wong liyo
Opo pancen dalane, Kowe dudu duwekku
Duh gusti paringono dalan , padang maring hambamu

Sabar keloro loro amergo sliramu lungo
Ra iso tepo sliro kowe lungo karo wong liyo
Opo aku iki ora sugih bondo
Yen kuwi alesanmu, Aku ikhlas lan nerimo

Sabar keloro loro amergo sliramu lungo
Ra iso tepo sliro kowe lungo karo wong liyo
Opo aku iki ora sugih bondo
Yen kuwi alesanmu, Aku ikhlas lan nerimo

Sabar keloro loro amergo sliramu lungo
Ra iso tepo sliro kowe lungo karo wong liyo
Opo aku iki ora sugih bondo
Yen kuwi alesanmu, Aku ikhlas lan nerimo

opo aku iki ora sugih bondo, yen kuwi alasenmu
aku ikhlas lan nerimo

=======================================

Dapatkan VCD Original produksi Perdana Record di toko toko / dilapak lapak terdekat di kota anda

Dilarang Download / Reupload video produksi Perdana Record

Channel ini untuk preview (contoh) produk produk Perdana Record

Pembelian secara online hub WA:085799900579

Facebook : https://www.facebook.com/perdana.record

Instagram : https://www.instagram.com/perdana_record/

TERIMAKASIH

 

 

Download Cepat Di Apps 

Download or Watch This Music Mp3

Download Cepat Dengan Aplikasi

Tags Video

pendhoza  nella karisma  perdana record  jandhut  hot  dangdut  lagista  lagu lagu nella kharisma  Nella Lovers  music  sabar keloro loro  nella kharisma terbaru  goyang  lagista mania indonesia  lmi  nella lovers  indonesia  lagu nella kharisma  tergalau  nella kharisma full  nella kharisma 2017  terpopuler  hip hop  terbaru  sabar kelara lara