Download Cepat Dengan Aplikasi
Download Lagu Hip Hop Jawa - Pacobaning Urip (Kok Koyo Ngene Abot Sanggane) Music Video

Download Lagu Hip Hop Jawa - Pacobaning Urip (Kok Koyo Ngene Abot Sanggane) Music Video

Tri Riyanti Mencari bu sudarmi

10.9K View

Download Lagu Hip Hop Jawa - Pacobaning Urip (Kok Koyo Ngene Abot Sanggane) Music Video
  • Download Lagu Hip Hop Jawa - Pacobaning Urip (Kok Koyo Ngene Abot Sanggane) Music Video
  • Preview 1
  • Preview 2
  • Preview 3
Name :Hip Hop Jawa - Pacobaning Urip (Kok Koyo Ngene Abot Sanggane)
Duration :00:04:53
Date :29 May 2016
View :10934x
Like :58
Dislike :11
Category :Music
Source :Youtube.com

Video Description

Kok koyo ngene abot sanggane
Yen lagi dadi wong ora nduwe
Tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso
Nanging kayane ra sepiro

Kok koyo ngene abot sanggane
Yen lagi dadi wong ora nduwe
Tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso
Nanging kayane ra sepiro



Urip neng donya iki pancen kudu rekoso
Opo meneh kahanan saiki ora iso di kiro
Kudu soyo akeh, bondo soyo kelong
Opo-opo tambah larang marai tambah bingung
Di rewangi nyambut gawe esuk awan bengi
Nganti aku ora kober ngurus awakku iki
Neng kok yo tetep uripku iki isih nelangsa
Pengene aku gek cepek gek ndang isoh mulya

Nek ora due duit uripe angel meneh
Nek ora nyambut gawe abot ora iso sugih
Kabeh iki tak lakoni mung dinggo awakmu
Supaya aku sesuk isoh cepet dadi bojomu
Sing isoh nguripi awakmu nganggo dompetku dewe
Ra jaluk wong liya opo utang tanggane
Sithik mbok'o sithik duit iki tak lumpukke
Tak tangguhke nggo urip ro kowe saklawase

Rino klawan wengi aku tansah memuji
Memuji marang kersane Gusti
Mugo kang kuoso enggal maringi margo
Kowe lan aku biso urip mulyo
Kowe lan aku biso urip mulyo

Tansah nelongso rasaning atiku
Yen aku kelingan marang sliramu
Wis semono suwene anggonku mikir kowe
Tansah agawe bingung atiku


Tanpa kenal wektu anggonku nyambut gawe
Nganti kurang turu lembur gaweane
Awak nganti rusak sirah nganti mumet
Ben urip kepenak tur ora kepepet
Pacobaning urip iki tak lakoni kanthi ikhlas
Karo sregep donga ben aku bisa cepet mentas
Saka urip sing rekoso nglakoni alon-alon waton kelakon kanthi aku iki iso mulya

Aja sambat karo nasib nek urip iki wis susah
Kudu sregep nyambut gawe ben ora gampang pasrah
Senajan bayar sithik nanging ora ngapusi
Jujur lan sabar kui kudu dadi kunci
Ora peduli karo alangan sing tambah akeh
Ati kudu siap nampa ikhlas lan semeleh
Supaya aku lan sliramu iso bebarengan
Mugi gusti paring dalan ben kabeh dadi padang

Rino klawan wengi aku tansah memuji
Memuji marang kersane Gusti
Mugo kang kuoso enggal maringi margo
Kowe lan aku biso urip mulyo
Kowe lan aku biso urip mulyo

Rino klawan wengi aku tansah memuji
Memuji marang kersane Gusti
Mugo kang kuoso enggal maringi margo
Kowe lan aku biso urip mulyo
Kowe lan aku biso urip mulyo
http://cateringboxmurahjogja.wordpress.com/ http://blank-note.blogspot.com http://wisatamurahjogja.com/

 

 

Download Cepat Di Apps 

Download or Watch This Music Mp3

Download Cepat Dengan Aplikasi

Tags Video

hip hop jawa  pacobaning urip