Download Cepat Dengan Aplikasi
Download Lagu Jihan Audy - KALAH CEPET ( Official Music Video ) [HD] Music Video

Download Lagu Jihan Audy - KALAH CEPET ( Official Music Video ) [HD] Music Video

Pelita Utama

563.6K View

Download Lagu Jihan Audy - KALAH CEPET ( Official Music Video ) [HD] Music Video
  • Download Lagu Jihan Audy - KALAH CEPET ( Official Music Video ) [HD] Music Video
  • Preview 1
  • Preview 2
  • Preview 3
Name :Jihan Audy - KALAH CEPET ( Official Music Video ) [HD]
Duration :00:05:03
Date :02 February 2018
View :563568x
Like :4820
Dislike :202
Category :Music
Source :Youtube.com

Video Description

KALAH CEPET

Artis : Jihan Audy

Pencipta : R. Husin Albana

sepet ning pinggir embong
kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno, cintamu digondhol wong liyo

nelongso rasane sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem
yen wis getun sambat kalih sinten

ngopo sing nyonggo tresno
mung disimpen ning njero dodo
ngungkap tresno rasane bimbang
amung bantal tak sayang-sayang

suwi yen tresno kowe
jebul wis ono sing nduwe
ora ngiro lan terbayang
kalah cepet tresnomu ilang



tresno tak terbalas rasane loro
mergo sing tak tresno milih wong liyo
tiwas kowe tak gowo mimpi mergo kependem ing ati
nganti bantal tak sayang-sayang, jebul tresnomu digondhol ilang

sepet ning pinggir embong, kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno, cintamu digondhol wong liyo
nelongso rasane sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem, yen wis getun sambat kalih sinten

ngopo sing nyonggo tresno
mung disimpen ning njero dodo
ngungkap tresno rasane bimbang
amung bantal tak sayang-sayang

suwi yen tresno kowe
jebul wis ono sing nduwe
ora ngiro lan terbayang
kalah cepet tresnomu ilang

tresno tak terbalas rasane loro
mergo sing tak tresno milih wong liyo
tiwas kowe tak gowo mimpi mergo kependem ing ati
nganti bantal tak sayang-sayang, jebul tresnomu digondhol ilang

sepet ning pinggir embong, kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno, cintamu digondhol wong liyo
nelongso rasane sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem, yen wis getun sambat kalih sinten

sepet ning pinggir embong, kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno, cintamu digondhol wong liyo
nelongso rasane sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem, yen wis getun sambat kalih sinten

Official Music Video PT Pelita Utama : https://www.youtube.com/user/pelitautama
Untuk keperluan Pembelian Online dapat menghubungi : Rina 0813-1557-9011 (WA)
Please Subscribe & Check Other Song From PT Pelita Utama
Follow Our Twitter : https://twitter.com/pelitautama
Our Instagram : https://www.instagram.com/pelita.utama/
Love , Like, Share, Tag Your Friends, Repost, Subscribe

Dapatkan Kaset VCD Original Produksi Pelita Utama di Toko Kaset terdekat di Kota anda
Thanks All

 

 

Download Cepat Di Apps 

Download or Watch This Music Mp3

Download Cepat Dengan Aplikasi

Tags Video

pelita  utama  klah  cepet  jihan  audy