Download Cepat Dengan Aplikasi
Download Lagu PACOBANING  URIP - VITA KDI 5 .flv Music Video

Download Lagu PACOBANING URIP - VITA KDI 5 .flv Music Video

marvel sip

608.5K View

Download Lagu PACOBANING  URIP - VITA KDI 5 .flv Music Video
  • Download Lagu PACOBANING  URIP - VITA KDI 5 .flv Music Video
  • Preview 1
  • Preview 2
  • Preview 3
Name :PACOBANING URIP - VITA KDI 5 .flv
Duration :00:04:23
Date :23 October 2012
View :608523x
Like :927
Dislike :83
Category :Music
Source :Youtube.com

Video Description

NGANJUK KOTA ANGIN.....

PACOBANING URIP
vokal : vita kdi
ciptaan : ndaru breng

Kok koyo ngene abot sanggane
Yen lagi dadi wong ora nduwe
Tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso
Nanging kayane ra sepiro

Tansah nelongso rasaning atiku
Yen aku kelingan marang sliramu
Wis semono suwene anggonku mikir kowe
Tansah agawe bingung atiku

Rino klawan wengi aku tansah memuji
Memuji marang kersane Gusti
Mugo kang kuoso enggal maringi margo
Kowe lan aku biso urip mulyo

 

 

Download Cepat Di Apps 

Download or Watch This Music Mp3

Download Cepat Dengan Aplikasi

Tags Video

pacobaning urip-vita kdi5  campursari  dangdut koplo  dangdut indonesia  nganjuk  music  pacobaning  urip  vita kdi 5  tresno  asmoro  didi kempot  novita  lagu jawa  nganjuk kota angin